maanantai 12. marraskuuta 2018

Hei hei!

Aloitin kirjabloggaamisen keväällä 2009 ja sen jälkeisten yhdeksän ja puolen vuoden aikana olen löytänyt joukon mahtavia tyyppejä jotka eivät ikinä kyllästy juttelemaan kirjoista, nähnyt kuinka kirjablogien merkitys alan keskustelussa ja kirjojen näkyvyydessä on kasvanut ja saanut hirmuisen kasan hyviä kirjavinkkejä. "Ihan vaan lukuharrastuksesta" on tullut jotain enemmän ja kirjallisuus kaikkine puolineen tuntuu entistä tärkeämmältä.

Mutta vaikka kirjakeskustelulla mukavasti meneekin, niin kuten voi todeta vaikka vuosittaisia postausmääriä vilkaisemalla, oma tahtini on ollut jo jonkin aikaa hiipumaan päin. Elämään tulee kaikenlaista uutta ja sitten voi joutua jostain vanhasta luopumaan. Bloggaaminen on nyt se juttu johon ei enää aika tai innostus riitä. Onhan tämä päätös ehtinyt käydä mielessä jo useampaan kertaan mutta aiemmin olen vielä laittanut vastaan. Kun muistankin lukemani niin paljon paremmin sen jälkeen kun "joudun" ajattelemaan kirjoja kunnolla bloggausta kirjoittaessani, ja vanhoihin juttuihin on niin kiva palata, niin maltanko olla jatkamatta edes ihan vaan itseäni varten? Ja kun ne kymppisynttäritkin olis niin lähellä, jos edes sinne asti? Osaanko olla olematta kirjabloggaaja kun olen sellainen näinkin pitkään ehtinyt olla?

Kuten olen tavaroita karsiessanikin todennut, välillä ajatus luopumisesta vaan vaatii oman kypsyttelyaikansa. Ja niinpä vain tuli sekin päivä kun tämän postauksen kirjoittaminen ei tunnu kamalalta eikä ikävältä vaan just oikealta. :) Lukeminenhan ei lopu eikä blogistanian tai muun kirjamaailman kuulumisten seuraaminen, ja hyvistä kirjoista huutelukin jatkuu vähintään Facebookissa kavereille. Blogi hiljenee mutta jää olemaan. Kiitokset lukijoille ja bloggaajakollegoille näistä vuosista ja paljon hyviä lukuhetkiä kaikille! ♥

5 kommenttia:

 1. Kaikella on aikansa ja paikkansa:) Kiitos mukavista postauksista, kiintoisia lukuhetkiä ja kaikkea hyvää taipalleellsi kohti tulevaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuluneista blogivuosista, sinun blogi on yksi helmistä!

  VastaaPoista
 3. Voi, tulipas jotenkin haikea olo. :') Kiitos mukavasta blogista ja hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Andrea Maria, Tukholmasta, olen lääketieteen sairaanhoitaja Sahlgrensan yliopistollisessa sairaalassa. Olen naimisissa yli 6 vuotta kahden lapsen kanssa, suhteeni mieheni Andreaan oli aluksi makea, romanttinen ja muuttui myöhemmin painajaiseksi kauhistuttavaksi, koska aviomieheni huijasi minua todella ja etsiä tapaa saada nopea avioero, hajotimme ennen 3 kuukautta sitten ja tulimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla. Rakastin mieheni niin paljon. En halua irroittaa häntä toiselle naiselle, en olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saamaan hänet tuntemaan minusta pahaa enää. Halusin hänen olevan vain kotona rakastamassa minua ikuisesti. Selitin tilanteeni ystävälle työssä, ystäväni Jennifer, hän neuvoi minua ottamaan mieluummin yhteyttä afrikanan maasta peräisin olevan rakkausloitsun pyytäjän nimeltä Dr.Oduduwa taikarakkauden loitsuosuusrukouksella palauttaakseen takaisin entisen rakkauden, että hänellä on voimakas lahjakkuus viehätys tuoda rakkauden ja luottamuksen takaisin mihin tahansa rikkoutuneeseen avioliittoon tai rikkoutuneeseen rakkaussuhteeseen, uskoin ja kokeilin sitä, ja se toimii minulle, lähetän sähköpostiviestin Dr.Oduduwalle hänen alla olevan henkilökohtaisen yhteyshenkilön kautta;
   {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

  Dr.Oduduwa vastasi viestiini ja sanoi, että hän voi auttaa minua palauttamaan entisen rakkauteni välittömällä charmilla rakkauden osuudella. Olin erittäin onnellinen löytääkseni tämän miehen auttamaan minua, seurasin kaikkia hänen ohjeitaan tarkkaan vaihe vaiheelta rukoilemalla ja loitsemalla. tein itse talossani valoisilla kynttilöillä öisin. Oduduwa kertoa minulle kaiken, mitä minun kotona on tehtävä yöllä rukouksissa, rakastavat oikeinkirjoitusprosessia. Tein kaikki ohjeiden mukaan. se alkoi työskennellä minulle, koska muutaman tunnin kuluttua sain puhelinsoiton mieheltäni, olin niin yllättynyt ja järkyttynyt, koska hän on lopettanut puhelun tai tekstiviestien lähettämisen minulle viesteistä viimeisen 3 kuukauden jälkeen, nyt suoritan heti rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseni aviomies Andrea palasi kotiin pyytämään anteeksi minulta, olen niin onnellinen kuinka rakkausosa toimii mieheni kanssa positiivisesti 2 päivän kuluessa hän on palannut kotiin. Tällä hetkellä aviomieheni ja minä elämme molemmat onnellisena rakkautena enemmän kuin koskaan ennen. Olen kiitollinen suurmiehelle Dr.Oduduwalle hänen lahjakkaista kyvyistään. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni.
  Suosittelen vilpittömästi Dr.Oduduwaa jokaiselle, joka pyrkii palauttamaan takaisin menetetyn rakkaussuhteen tai rakkausloitsun todellisen rakkauspartnerin löytämiseksi.
  Vain tohtoriOduduwa WhatsApp .: +79268011965

  VastaaPoista