sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Lukumaratoonaamaan!

Aika liittyä muiden lukumaratoonaajien seuraan - melkoinen määrä meitä tällä kertaa onkin! :) Oma maratonini jäänee viimevuotiseen tapaan melko vaatimattomaksi mutta ei se mitään, mukana on kiva olla jo kannatuksenkin vuoksi. Meinasin aloitella jo illalla mutta ensin en ehtinyt ja sitten tuli väsy, ja huomisen puolelle en pahemmin pysty jatkamaan koska on tosi varhainen työpäivä. Päivän aikanakin varsinaista lukurauhaa on todennäköisesti tarjolla varsin rajallisesti. Mutta lukuaika on lähimenneisyydessä ollut siinä määrin kortilla että olen pienestäkin iloinen ja tyytyväinen! :)

Nyt jatkan jo pienen ikuisuuden kesken ollutta Edmund de Waalin teosta Jänis jolla on meripihkanväriset silmät. Olen sivulla 235, katsotaan mihin pääsen!

Päivitys klo 21: Wuhuu, sain luettua päivän mittaan de Waalin viimeiset 103 sivua! Vaikka taas jonain päivänä haluan maratoonata ihan tosissani, niin tässä kohtaa tämä tuntuu suureltakin voitolta. :) Lukemisen kanssa on tosiaan ollut hiljaista, ja kun vielä olen tullut ajaneeksi itseni monen kirjan loukkuun niin tuntui ettei mistään meinaa tulla valmista. Paperinen lukupäiväkirjani sanoo että viimeksi olen saanut luettua kirjan loppuun 22.5.!!!!!!! Yhden äänikirjan olen kuunnellut loppuun sen jälkeen, mutta siitäkin on jo yli kuukausi. Oli siis jo aikakin päästä sulkemaan takakansi! Ja kun luettavana ollut kirja oli vielä hyväkin, niin nautin kyllä lukemisesta tänään ihan kunnolla. :) Saatan ehtiä lukea jokusen sivun Mervi Heikkilän Tuonella kulkijoita vielä illan mittaan tai aamupalan kylkiäisenä, joten jätetään maratonin lopputulos vielä lyömättä lukkoon!

Maanantaina: Aamulla luin vielä 15 sivua Tuonella kulkijoita, ja työmatkalla kuuntelin 22 minuuttia Risto Isomäen Kurganin varjoja äänikirjana. Sitten raportoimaan tuloksia koosteeseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti