tiistai 7. helmikuuta 2012

Shoppailun iloa!

Amman Darcyn kosinta -paitaan ja Karoliinan samanaiheiseen kassiin rakastuneena päätin minäkin lähteä katsomaan, mitä mukavaa löytyisi etsy.comista. Olisihan sitä löytynyt paljonkin. :) Aiemmin olin jo pariinkin otteeseen shoppaillut The Literary Gift Companyssa - joten nyt on useampikin kirja-aiheinen ostos esiteltävänä!


Etsyssä ihastuin korviksiin joihin on käytetty kirjojen sivuja. Niiden kanssa kävi sillä tavalla että en pystynyt päättämään haluaisinko Ylpeys ja ennakkoluulo -korvikset joista toisessa lukee Elizabeth ja toisessa Mr Darcy, vai Harry Potterin loitsuja sisältävät versiot, joten - hups vaan - tilasin molemmat... Loitsuista olisi saanut esittää toivomuksiakin mutta en tehnyt niin, ja mulle arvottiin Crusio ja Stupefy eli Kidutu ja Tainnutu. Pidän näiden parien kontrastista - jos on hempeällä tuulella, voi käyttää rakastavaisia, jos taas pirullisemmassa mielentilassa, voi vetäistä korvaansa anteeksiantamattoman kidutuskirouksen. :D

Penguin Classics -mukit, samoin kuin kaikki allaolevat, ovat kotoisin The Literary Gift Companysta.


Kassissa oleva Borges-sitaatti on niin osuva että kyllä sen kanssa kelpaa kuljeskella, ja jos astioita joudun kuivailemaan niin mielellänihän minä sen teen pyyhkeellä johon on painettu Linnanneidon lokikirjan alku!


Ja sitten, aarteeni: emme ostaneet aikuisten kesken lainkaan joululahjoja joten siinähän oli hyvä tekosyy ostaa lahja itselle ja antaa periksi pitkäaikaiselle himolle hankkia vanhasta kirjasta tehty käsilaukku. Uljas Mustani on IHANA!!! :)

18 kommenttia:

 1. !!! Aivan ihania!!! Noita Ylpeys ja ennakkoluulo-korviksia minäkin katsoin ja tuontyyppisen käsiveskan hommaan vielä joku päivä... mutta että Linnanneidon lokikirja-pyyhe! Vau!

  VastaaPoista
 2. Voi, minkä linkin laitoit!!! Mieheni kyseli minulta, mitä haluaisin synttärilahjaksi maaliskuussa. Nyt tiedän, mille sivulle hänet ohjaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Mulla taitaa mennä hetki jos toinenkin tuolla The Literary Gift Companyn sivuilla...

  Ihanat mukit, korvikset, kassi, pyyhe ja varsinkin käsilaukku!

  VastaaPoista
 4. Vau! Loitsukorvikset ovat erityisen hauska idea, ja upeitahan nuo ovat kaikki.

  VastaaPoista
 5. Oih miten upeita kaikki! Saatan joutua itsekin vielä eksymään katsomaan korviksia ja laukkua (!!!! kuinka ihana !!!!!). Mikä houkutusten aarreaitta!

  VastaaPoista
 6. Tuo Litereray gift company on ihan mahtava paikka haaveilla ;)

  VastaaPoista
 7. Apua! Ei oo yhtään sellaisia sivuja, joinne minunkaltaisen pikkutavaran ihastelijan saisi päästää :-D Nuo pöllö-, siis PÖLLÖkorvikset on niin upeat! Satu, ei saa johdattaa tuollaisille sivuille ;-D

  P.S. Sun kirjalaukku on tosi hieno!

  VastaaPoista
 8. Oi mahtavia. Toi Borges on ehkä pakko kotiuttaa. Viitenä kappaleena.

  VastaaPoista
 9. Aa mitä ihanuuksia! Kelpaisi minullekin :)

  VastaaPoista
 10. Hih, sitten vain ostoksille... ;) Kirjalaukkuja näkyy muuten löytyvän etsystäkin, ainakin myyjiltä chicklitdesigns, spoonfulofchocolate ja retrograndma.

  VastaaPoista
 11. Ai miten ihania ostoksia! Olen käynyt viimeksi tuolla sivustolla varmaan yli vuosi sitten, ja valikoima on tällä välin upeasti laajentunut. :)

  VastaaPoista
 12. Aika tasaisen varmasti tuonne tuntuu tippuvan jotain uutta. Siis hyvä syy käydä kurkkimassa silloin tällöin! ;)

  VastaaPoista
 13. Oi joi! Jos yksiöön mahtuis yhtään enempää mukeja, niin...

  VastaaPoista
 14. Heh, eipä meilläkään olisi varsinaisesti ollut tarvetta uusille mukeille... :D

  VastaaPoista
 15. Voi ei... Minun täytynee laittaa joku esto noille sivuille tai yrittää tehokkaasti unohtaa linkkisi ;) Mahtavia tuotteita, varsinkin nuo HP-loitsuparikorvikset!

  VastaaPoista
 16. Ainahan voi yrittää unohtaa, mutta mun muisti on ainakin niin valikoiva että vaikka moni muu asia voikin unohtua niin harvemmin mikään näin kiva! ;)

  VastaaPoista
 17. Mä en uskalla klikata linkkiä auki. :D Haluisin noi kaikki kuvatut jutut ja haluisin varmaan kaikki muutkin mitä siellä on tarjolla....

  VastaaPoista
 18. Hih! Kyllä siellä haluttavaa tosiaan riittää... :D

  VastaaPoista