sunnuntai 12. elokuuta 2012

Muutama sana palautteista ja sitten kirjoja kiertoon

Olisikohan viimein aika kiittää kunnolla palautteista, joita pyysin jo tuossa kesäkuun alkupuolella? ;) Sain ideoita joilla blogin ulkoasu toivoakseni hieman selkiytyi. Sivupalkit muuttivat samalle puolelle, mikä mahdollisti myös tekstikentän leventämisen, ja vähän turhaa tavaraakin palkeista katosi. Tunnisteetkin innostuin samassa yhteydessä lajittelemaan uudelleen. Kiitos siis palautteen antajille, joiden kesken sanoin arpovani pienen yllätyspalkinnon. Sen saajaksi valikoitui

Velma!

Nakkaatko osoitteesi tuonne oikealta puolelta löytyvään sähköpostiini niin katsotaan mitä saat. :)


Ja sitten toiseen asiaan: Hyllyjä siivotessa on taas poistokirjoja löytynyt, ja seuraavat olisivat lähdössä kiertoon ilman sen kummempaa arvontaa, ihan vain periaatteella "ottakoon se joka sattuu paikalle". Kuitenkin yksi kirja per henkilö - jos ei perjantaihin mennessä ole kellekään kelvannut niin sitten voi valita toisenkin. :)

MUOKS: Kaikki varattu


Kjell Askildsen: Saari (kovakantinen)Outi Nyytäjä: Heinäpaali roihuaa - Näkyjä ja näkemyksiä Bretagnesta (pehmeäkantinen). Elma Ilona luki tämän juuri.

Sarah Waters: Affinity (pehmeäkantinen)

8 kommenttia:

 1. Tarjoan uuden kodin Matkijalinnulle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei blogisi on tosiaan selkeämpi. Sivupalkkien siirto vain toiselle puolelle oli hyvä ratkaisu :)

  Kirjat jätän nyt muille!

  VastaaPoista
 3. Matkijalintua voin suositella. Se on aivan ihana kirja. Todella hyvä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kirjoille löytyy uusia hyviä koteja! ;) Lähettäisivätkö kirjoja valinneet myös osoitteensa tuonne sähköpostiini.

  Katri: Hyvä että muutoksista oli hyötyä! :)

  Mari Saavalainen: Minuun Matkijalintu ei ihan täysillä iskenyt, vaikka siitä pidinkin. Ehkäpä Maija tulee olemaan enemmän sinun kannallasi! :)

  VastaaPoista