perjantai 10. huhtikuuta 2015

6v-synttärit ja kirjanmerkkiarvonta!

Kappas vain, blogi täyttää jo kuusi vuotta! "Kylläpä aika rientää" on kenties klisee, mutta niin totta. Juuri nyt ei ole inspiraatiota erityisempään bloggaushistoriani tai muun vastaavan pohdiskeluun, joten tyydyn toteamaan tähän ikääntymiseen liittyen vain että suurkiitos kaikille lukijoilleni tähänastisesta, kivaa on ollut enkä ollenkaan epäile etteikö olisi tästä eteenpäinkin. :)

Siirrytäänpä sen sijaan juhlistamaan merkkipäivää arvonnalla! Palkintojen löytöpaikkana on jälleen kerran etsy.com, tuo turmion tyyssija johon on pesiytynyt röykkiöittäin tavaroita joita et tiennyt kaipaavasi koska et ole hoksannut niitä olevan olemassakaan - mutta jotka nähdessäsi vakuutut välittömästi siitä ettet mitenkään voi pärjätä ilman. No, mitään hirmuisen eksoottista ei nyt ole tarjolla, vaan kirjanmerkkejä, mutta niitäkin kyllä löytyy sieltä joka lähtöön. Tulin tässä taannoin kokeilleeksi kirjoittaa etsyn hakuun sanan "bookmark". Sillä saa tällä hetkellä 44498 tulosta. Siis nelkytneljätuhattaneljäsataayhdeksänkytkahdeksan!!!! Sehän on...paljon! Toki siinä tulee samoja vastaan useampaan kertaan kun niitä ryhtyy selaamaan, mutta on niitä silti valtavasti. Saattoi jäädä sivu jos toinenkin vielä käymättä läpikin...

Olen keräillyt kirjanmerkkejä vähän jo aiemminkin, joten onhan siellä täytynyt käydä muutaman kerran sitten ostoksillakin. Samalla olen hiljalleen kerännyt kasaa myös arvottavaksi. Haluaisin toki esitellä tässä noin parisataa merkkiä, mutta hieman olen sentään saanut hillittyä itseäni! :D Tällaista siis tarjolla:


1. Forest Friends (takana sitaatti: It takes a long time to grow an old friend. - John Leonard)
2. My Little Pony


3. Ylpeys ja ennakkoluulo


4. Kukka-magneettimerkki
5. Kankainen nurkkamerkki6. TARDIS
7. Mustekala


8. Metallinen omppumerkki
9. Helmet narussa

Voit valita minkä merkkien arvontaan osallistut, luettele vaikka numerot. Mukaan voi ilmoittautua sunnuntaihin 19.4. saakka. Osallistua voi kuka vain (Ulkomailla asuvat tietysti myös!) mutta ei ihan anonyyminä, kiitos. Keksithän siis ainakin jonkinlaisen nimimerkin, ja jos en voi tavoittaa sinua oman blogisi tai FB:n kautta niin ole hyvä ja ilmoita myös sähköpostiosoite. Tervetuloa mukaan! :)

15 kommenttia:

 1. Hei, onnea blogillesi! Osallistun tietenkin kaikkien kirjanmerkkien arvontaan, sillä en osaa valita :) adelheid79@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Onnea blogillesi ja aurinkoista viikonloppua! Jätän arvonnan väliin, on nuita kirjanmerkkejä tupsahdellut jo muutenkin paljon minulle :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Kuusi vuotta on kunnioitettava ikä blogille. :)

  Osallistun tähän ihanaan arvontaan (olenkin etsinyt pari kuukautta uutta kirjanmerkkiä, mm. Etsystä). Numerot 3, 6 ja 7 ovat eniten näköisiäni.

  VastaaPoista
 4. Voi hurja, ensi vuonna menet jo kouluun. Kovasti onnea hienosta blogistasi ja paljon tulevia bloggauksia.

  Osallistun arvontaan. Merkki numero 8 tietty. :) ja 9.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut sinulle ja blogillesi! =D

  Ensin olin sitä mieltä, että jätän arvonnan väliin, mutta sitten huomasin Tardiksen... <3 Eli osallistun sittenkin, numero kuuden arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut - 6v, hieno saavutus. Bloggausintoa myös tuleville vuosille. :) Ihania merkkejä, ja näitähän ei voi olla koskaan liikaa... osallistun kaikkien arvontaan.

  VastaaPoista
 7. Kovasti onnea blogillesi!:)
  Kirjanmerkit on ihania, joten osallistun 4 ja 9 arvontaan.

  VastaaPoista
 8. En osallistu arvontaan, mutta onnittelen blogiasi suuresti! :) Olemme nyt samalla vuosiluvulla.

  VastaaPoista
 9. Oi onnea blogillesi!

  Ja pakko osallistua arvontaan (kirjanmerkki numero 3.!), koska juuri eilen etsin omaa yhtä kirjanmerkkiäni ja tajusin sen kadonneen... Tilalle kaivataan uusi.

  VastaaPoista
 10. 2, 3, 7, 8 ja 9! :D
  Hurjan paljon onnea kuudesta vuodesta ja kaikkea hyvää myös tuleville vuosille :)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea blogillesi sekä tietysti sinulle :)

  Hienoja kirjanmerkkejä, osallistun seuraavien arvontaan: 4, 5, 7 ja 9.

  VastaaPoista
 12. Onnea kauniille blogillesi! Aika rientää, vaikka se onkin klisee :) Osallistun kaikkien merkkien arvontaan.

  VastaaPoista
 13. Onnea 6-vuotiaalle blogille! :)

  Osallistun kirjanmerkkien 1, 2 ja 3 arvontaan.

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea blogille!
  Osallistun merkkien 1, 3, 5 ja 7 arvontaan :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille onnitteluista ja osallistumisesta! Voittajat ovat selvillä. :)

  VastaaPoista