torstai 22. maaliskuuta 2012

Kirjojen kierrätystä Seinäjoella

Eilen kaupungilla käydessäni huomasin Torikeskuksessa ilmoituksen kirjankierrätystapahtumasta. Kirjoja otetaan vastaan alimmassa kerroksessa jo tästä päivästä alkaen, ja varsinaisina kierrätyspäivinä la 31.3. ja su 1.4. kirjoja voi sitten sekä tuoda että viedä. Lisätietoja täällä. Voipa olla että täytyy käväistä!


P.S. Yllättäen päädyin eilen vierailemaan myös kahdessa kirjakaupassa. Saalis: Suomalaisen pokkarihyllystä Gregory David Robertsin Shantaram ja John Irvingin Viimeinen yö Twisted Riverillä (täyttyvällä pokkaripassilla toinen ilmaiseksi), Infon alepöydästä Sami Hilvon Viinakortti (olen lukenut jo aiemmin) ja Bernhard Schlinkin Viikonloppu. Ja juuri sain postista huuto.net-ostokseni, juuri sopivan nostalgisesti ränsistyneen Kuopion kirjaston poistokappaleen Tove Janssonin Näkymättömästä lapsesta. Kyllä taas elämä hymyilee kun on uusia kirjoja, johan mä monta päivää olinkin hankkimatta mitään! ;)

6 kommenttia:

 1. Kappas, kiva tietää! Pitääpä katsoa ehtisinkö käydä heivaamassa tuonne jokusen kirjan...

  VastaaPoista
 2. ohhoh! No tämäpä onkin hieno juttu :o Pitääpä käyhä katsomassa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Tosin näyttää olevam 31.3. eikä 31.1. (:

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti on suosittu juttu niin voidaan järjestää uudelleenkin!

  Nalice, hups, kiitos korjauksesta! :)

  VastaaPoista
 5. Loistavia hankintoja! Twisted River, Viinakortti ja Viikonloppu kuuluivat lukuvuoteni 2010 kohokohtiin, varsinkin ensin mainittu.

  VastaaPoista
 6. Viinakortista pidin myös paljon (enhän sitä toki muuten olisi omakseni hankkinutkaan), mutta uskoakseni ja toivoakseni myös muista!

  VastaaPoista