torstai 1. tammikuuta 2015

Loppuvuoden kirjaostokset vielä!

Kurkataanpa vielä syys-joulukuussa hankkimiani kirjoja! Kesän aikainen hillitty meininki jatkui, ja saldo on jopa vielä yhtä kirjaa pienempi kuin touko-elokuussa:


Pinon pohjalta alkaen:

Syyskuussa monet kirjabloggaajat julkaisivat kirjaostoksilla-postauksen, ja minäkin kirjoitin siinä yhteydessä Mats Anderssonin ja Heikki Willamon Kohtaamisia-luontokuvakirjan ostoreissusta. Cormac McCarthylta lukemani kaksi kirjaa ovat vakuuttaneet niin, että tuorein suomennos Kaikki kauniit hevoset tarttui myös mukaan.

Lokakuussa löysin alehyllystä Hannu Rajaniemen Fraktaaliruhtinaan, jonka poimin talteen vaikken ole sarjan ensimmäistäkään osaa vielä lukenut... :) Samasta paikasta löytyi Edmund de Waalin Jänis jolla on meripihkanväriset silmät, josta olin juuri lukenut kiinnostavan jutun Kirsin Book Clubista. Pokkarihyllystä täydensin vielä ostokset Chimamanda Ngozi Adichien Kotiinpalaajilla.

Marraskuussa en sitten ostanutkaan mitään, ja joulukuussa postista ilmaantui Osuuskumman Kummalinnun munia -raapaleantologia, johon on koottu pitkin vuotta sähköpostitilaajille lähetettyjä tekstejä.

Näiden jälkeen vuoden 2014 kirjanhankintasaldo on 46 kappaletta, mikä on huomattavasti vähemmän kuin edellisvuotinen 215! :D Ihan hyvä näin, ja koska hamstrausvimma pysyttelee edelleen poissa, alan jo elätellä toiveita että luettujen määrässä olisi sittenkin mahdollista päästä vielä joskus voiton puolelle. On tässä tietysti alekausi menossa... ;)

2 kommenttia:

  1. Kävin uudenvuodenaattona erään kivijalkakirjakaupan loppuunmyynnissä, ostin kolme kirjaa, joista pyöreä nolla kappaletta itselleni. Hämmästyttävää! Tosin nyt näyttäisi vähän siltä, että nettikirjakaupan ostoskori on melko pullollaan kirjaostoksia, saa nähdä teenkö tilausta vai en :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullekin pari alekirjaa jo ehti tulla postissa... :D

      Poista