torstai 25. kesäkuuta 2015

Lukumaratoonaamaan!

Kirjabloggaajien viides kesälukumaraton järjestetään huomenna 26.6. Tarkempaa tietoa asiasta löytyy Hyllytontun höpinöistä, jossa ehtii myös vielä ilmoittautua mukaan, oli blogia tai ei!

Itse aion aloittaa vielä tämän päivän puolella, hyvinkin pian. Eiköhän tuossa 22.30 ole kaikki valmista. Nuorimmaisenkin sain juuri yöunille ja itseni tankattua iltapalalla, joten nyt aion lukea niin pitkään kuin silmät pysyvät auki - mikä toivottavasti tarkoittaa pidempään kuin puoli tuntia... :P Huomenna jatkan sen verran kuin ehdin. Kovin huikeaa suoritusta tuskin on luvassa, kyseessä on ihan normipäivä lasten kanssa kotona ja kaikenlaista tekemistä taitaa huomiselle kertyä vaikka olen sitä yrittänyt välttääkin. Mutta eiköhän siinä aina jokusen sivun ehdi välissä vetäistä!

Päivittelen edistymistä sitten tähän postaukseen.

Tämän maratonin lukemiseni ovat vanhoja tuttuja. Esittelin aiemmin kirjoja, joita haluaisin lukea tänä kesänä uudelleen, ja aion valita maratonkirjani tuolta listalta. Poimin tarjolle niistä lyhyimmät, niin eiköhän jostain edes tule valmistakin!


Pinossa siis:
Albert Sánchez Piñol: Kylmä iho
Ben Rice: Pobby ja Dingan
Elke Schmitter: Rouva Sartoris
Karel G. van Loon: Rakkauden hedelmä

Lukuisaa maratonia kaikille osallistujille! Minä taidan lähteä liikkeelle tuolla Rakkauden hedelmällä.

Klo 01:10
Pääsin sivulle 124. Tulipa taas todettua etten ole mikään hirmuisen nopea lukija! Mutta muuten sujui kyllä mukavasti, kirja vie hyvin mukanaan. Ensimmäisestä lukukerrasta on aikaa yli kymmenen vuotta, erään oleellisen paljastuksen tarinasta muistan mutta muu on matkan varrelta enimmäkseen unohtunut. Nyt nukkumaan! 

Klo 10:15
Yllättäen en sitten jaksanutkaan nousta lukemaan niin aikaisin kuin haaveilin. :D Mutta eiköhän tässä pian ole aamuhommat siinä vaiheessa että pääsen taas avaamaan kirjan... 

Klo 14:30
Ei oo nyt kuulkaa mun maratoonauspäivä ollenkaan! Arkielämä heittelee viivästyksiään tielle siihen malliin etten ole lukenut tänään vielä riviäkään. Nyt pitää lähteä kauppaan, koska totesin kuitenkin unohtaneeni yhden jutun vaikka tarkoitus oli hoitaa homma niin ettei tänään tarvitse poistua mihinkään. Ja sitten saakin ryhtyä ruoanlaittoon ja muutakin tekemistä löytyy... Joten oma maratoonaukseni nyt kyllä lässähti, katsotaan saanko illemmalla kerrytettyä vielä vähän sivuja osallistujien kokonaispottiin. Ehkäpä heinäkuun maratonilla onnistaa paremmin? :) 

Loppukommentti puoliltaöin:
Maraton oli ja meni, ja suoritukseksi jäi tuo melko säälittävä 124 sivua. :P Aina ei voi onnistua! NYT mä sitten varmaan ehdin istahtaa lukemaan ihan muuten vaan, vai vieläköhän oli jotain esteitä tiedossa? 

6 kommenttia:

 1. Kylmän ihon luin joskus vuosia ennen kirjablogin aloittamista, lukiossa ollessani. Tykkäsin paljon. Todella yllättävä teos! Toivottavasti maistuu sinullekin. :) Lähetän täältä ruudun toiselta puolelta sinulle lukuenergiaa maratonin selättämiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävä todellakin! Oon sen siis tosiaan lukenut jo kerran ja uskoisin kyllä maistuvan hyvin toistekin. :)

   Poista
 2. Paljon tsemppiä lukemiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta, vielä kun olosuhteetkin tsemppaisivat niin päästäisiin asiaan... :D

   Poista