lauantai 1. syyskuuta 2012

Tunnustus + vinkki kirjankierrätystapahtumasta

Annika ja Tintti muistivat blogiani ilahduttavalla post-it -lapulla, kiitos siitä! :)


Tunnustuksen säännöt kuuluvat näin:

1) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2) Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3) Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Suosikkiblogeja minulla on niin paljon, että arpomiseksi menee jos vain viisi valitsee. :) Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville:

Ahmulle Vinttikamariin,
Nooralle, joka nauttii teetä Anna Kareninan kanssa sekä

Osa teistä on tämän jo saanutkin, enkä suinkaan oleta teidän enää erikseen mainitsevan asiasta blogissanne - kunhan vain heittelen lappusia! :)

Loppuun vielä menovinkki, hieman tiukalla aikataululla tosin: Seinäjoen Torikeskuksessa järjestetään toistamiseen kirjankierrätystapahtuma. Tänään klo 11-15 ja huomenna klo 12-16 voit viedä kirjoja kierrätykseen ja hakea pois uutta lukemista itsellesi. Kävin jo aiemmin kuskaamassa keräykseen pari kassillista kirjoja, ja pian menen katsomaan löytäisinkö mitään kiinnostavaa. Edelliselle kerralla toin kotiin tämän pinon.

EDIT: Kopsasin tunnustuksen säännöt Tintiltä, ja siinä yhteydessä Blogger näköjään päätteli että haluan koko tekstiin valkoisen pohjan. Niin kai sitten, en nyt jaksa alkaa taistella muokkauksien kanssa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti