keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kirjallisia tatuointeja

Eksyin parin mutkan kautta kirjallisia tatuointeja esittelevään blogiin. Kuvituksia, aakkosia, Tolkienin haltiakirjoitusta ja ennen kaikkea paljon sitaatteja! Itselläni ei ole tatuointia mutta mietiskelen sellaista satunnaisesti. En ole oikein keksinyt sellaista aihetta jonka haluaisin olevan ihollani aina, mutta jostain kirjallisuuteen liittyvästä sellainen voisi vaikka löytyäkin!

Ja täytyisi kai lukea Kurt Vonnegutia, koska niin moni on näköjään halunnut tallettaa palasen hänen kirjoistaan tatuointiin.

4 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä tosi hienoja. Mietin vain, että kun enemmän luen kuitenkin suomeksi kuin muilla kielillä niin oisko se yhtä hieno suomeksi laittaa tekstiä iholle? Kenties joku hyvä filosofinen lausahdus muumeista tai Kalevalaa? :D

  VastaaPoista
 2. Kyllähän englanti kieltämättä tuntuu tässä yhteydessä vähän luontevammalta, mutta aivan varmasti tyylillä valitut suomenkielisetkin pätkät toimivat! :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  päädyin Jossun sivujen kautta tänne, kun huomasin, että joltakin muultakin on jäänyt Vadelmavenepakolainen kesken. :) Ja täytyy sanoa, että taidan tulla uudestaankin!

  Idea kirjallisuustatuoinnista on aivan mahtava, vaikka en itse ollenkaan tatuointi-ihminen olekaan. Mutta en äkkiä keksi yhtään kirjaa, josta voisin olla aivan varma, että se olisi tärkeä ja läheinen vielä neljänkymmenen vuoden päästäkin. Sama ongelma siis kuin kaikissa muissakin tatuoinneissa:) Mutta olisihan jokin pätkä Kalevalasta aika hieno...

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vain! :D Sun blogisi onkin jo tuttu, en vain ole tullut kommentoineeksi mitään (Mikä onkin seikka jossa aion parantaa tapani - pitäisi oikeasti kommentoida enemmän kun kerran itse hyvin tietää miten mukavaa kommentteja on saada!).

  Eipä ole mullakaan mielessä mitään loistavaa tatuointi-ideaa, aika näyttää ilmaantuuko sellaista! :)

  VastaaPoista