perjantai 8. heinäkuuta 2011

Top10 ja TopMuutama :)

Niin Anki kuin Katjakin haastoivat minut mukaan listaamaan kahta top kymppiä. Toinen osuus taitaa jäädä vähän vajaaksi mutta aloitetaan siitä haasteen kirjablogimuunnoksesta eli kirjojen Top10:stä! Olen listannut suosikkikirjojani aiemmin täällä, ja tuo lista on tarpeeksi lähellä kymppiä ja edelleen kohtuullisen ajantasainen, niin ettei tunnu tarpeelliselta tehdä samaa uudestaan. :) Päädyin sitten listaamaan blogin olemassaoloajalta kymmenen (muuta) aivan loistavaa lukukokemusta.

Kristina Carlson: Herra Darwinin puutarhuri
Philippe Claudel: Varjojen raportti
Joel Haahtela: Perhoskerääjä
Shirley Jackson: We Have Always Lived in the Castle
Pasi Ilmari Jääskeläinen: Lumikko ja yhdeksän muuta
Stephen King: Liseyn tarina
Leena Krohn: Tainaron
Iain Pears: Stone's Fall
Arturo Pérez-Reverte: Taistelumaalari
Jeanette Winterson: Intohimo

Mahtavat kirjat eivät onneksi lopu tähän, vaan listalle olisi kyllä ollut tunkua! Mutta tosiaan, se alkuperäisen haasteen kosmetiikkakymppi... Meikkaan muutaman kerran vuodessa ja olen laiska levittelemään voiteita, enkä ole kovinkaan merkkiuskollinen joten tämä ei ole ihan ominta alaani. :) Mutta jotain mainitakseni:

Doven shampoo ja hoitoaine normaaleille hiuksille
Dermosilin saksanpähkinäkäsivoide
kaikenlaiset hyväntuoksuiset, pehmeät vartalovoiteet

Ja sitten..ööh...apua, ei tule mitään mieleen! :) Joten siirrytäänpä heittämään haastetta eteenpäin. En ole enää pysynyt selvillä kuka tämän on jo saanut, mutta voisinpa haastaa mukaan vaikka Jum-Jumin, Kuuttaren sekä Tessan!

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut listaltasi vain Perhoskerääjän, mutta Darwinin puutarhurin haluan ehdottomasti lukea piakkoin.

    Perez-Reverteltä luin aikoinaan monta romaania, suosikkini oli Yhdeksäs portti. Sitten jotenkin P-R:n kirjat jäivät. Merikartan haluan kuitenkin vielä häneltä lukea; ensin kuitenkin Moby Dick.

    Minäkin listasin reippaasti sampooni ja käsilaukun pohjalle unohtuneet ripsarini ;).

    VastaaPoista
  2. Pérez-Reverteltä olen jo pitkään halunnut lukea jotain lisää, ja nyt viimein tulin lainanneeksi kirjastosta Flaamilaisen taulun. Vielä kun ehtisin lukea! :)

    VastaaPoista