keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kevään 24-Hour Read-a-Thon

Kirjoitin syksyllä kirjahullujen vuorokauden ympäri kestävästä lukumaratonista. Se on täällä taas, sillä kevään 2012 Read-a-Thon järjestetään lauantaina 21. huhtikuuta. Lue lisää tuosta aiemmasta jutustani tai tapahtuman omasta blogista ja lähde mukaan! :)

Start Times -sivulla puhutaan vielä syksyn tapahtumasta, mutta eiköhän tuo aloitus kolmelta iltapäivällä Suomen aikaa pidä edelleen paikkansa.

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea! Taidan yrittää osallistua, mikäli aikataulu sallii ;)

  VastaaPoista
 2. Mietin tätä jo viimeksi, että hauska idea, mutta näiden pitäisi olla jonkun loman aikana. Vaikka onkin lauantaista kyse, niin jos oikein vakavissaan ottaa (tai edes haluaisi kokeilla lukea yötä myöten), niin kyllä vähän heikoksi vetää :D

  Mutta laitetaan harkintaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hauskalta idealta, harmi vain että itse olen sellainen illan torkku, että nukahdan vaikka istualleen. :D

  VastaaPoista
 4. Houkuttelevaa! Tuo kellon aika mietityttää, kun se alkaa kolmelta vasta. Olisiko parempi jo aloittaa aikaisemmin? Minulla on yksi projekti alla, mihin tämä sopisi oikein hyvin, että saisin luettua mahdollisimman monta kirjaa.
  Aiotko sinä Satu osallistua?

  VastaaPoista
 5. Onpas koukuttava idea!

  Tuolle viikonlopulle ei taida olla mitään erityistä tiedossa, joten minä uskon osallistuvani tähän. Pikaisesti tässä-ja-nyt väsätty suunnitelma. Yöllä täytyy nukkuakin, joten ensin luetaan klo 15-02 ja sitten taas klo 08-15. Suurinpiirtein.

  Olen mm. Tuntemattoman sotilaan lukenut jollain joululomalla niin, että aloitin sen illalla ja lopetin aamuseitsemältä. Tässä voisi saada vähän samanlaista fiilistä.

  Pitäisi vain miettiä, onko järkevää lukea yhtä paksua kirjaa vai ohuempia, romaaneja vai novelleja vai kenties esseitä?

  VastaaPoista
 6. Sanna: Idea on tosiaankin mahtava! Toivottavasti pystyt osallistumaan! :)

  Katri: Oma privaatti-Read-a-Thon lomalla?? :)

  Aletheia: No jos heräät varhain jatkamaan? :D

  Sara: Kyllä varmasti voisi aikaisemminkin aloittaa jos se paremmin itselle sopii, muistaakseni niin sanotaan tapahtuman säännöissäkin - ja oleellista joka tapauksessa on pitää hauskaa ja lukea, ei tuijottaa sääntöjä! :)

  Voih kun mun tekisi mieli osallistua, mutta pitäisi melkein lähettää mies ja poika vuorokaudeksi muualle että voisin ihan oikeasti tehdä niin, eikä se oikein onnistu mitenkään kätevästi/järkevästi. :) Mutta ehkä yritän osallistua edes rajallisesti, jos näyttää olevan toivoa hetken rauhasta! ;)

  Jaakko: Hyvä suunnitelma! :)

  Jos pääsisin itse ihan kunnolla osallistumaan, niin luulen että varaisin sopivan pinon erilaisia kirjoja fiiliksen mukaan vaihdeltaviksi. Pitempää ja lyhyempää, eri tyylisiä, niille väsyneimmille tunneille ehkä jotain kevyehköä... Olisi tietysti kiva lukea joku tiiliskivi yhteen putkeen, pitäisi vain osua sopivan vetävä tapaus luettavaksi!

  VastaaPoista
 7. Voi ei, taas tuo houkutus! Ei taitaisi perhe hirveästi kiittää, jos linnoittautuisin sohvannurkkaan vuorokaudeksi ;)

  VastaaPoista