sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Beautiful Blogger Award

Sain Naakulta blogipalkinnon, suuret kiitokset! :) Samaan pakettiin kuuluu haaste kertoa seitsemän asiaa itsestä. Kertoilinkin jo monenlaista aiemmin 100 asiaa minusta -haasteessa (linkki sivupalkin Tietoja minusta -kohdassa), joten lähdetäänpäs tässä liikkeelle vaikka viimeaikaisista tekemisistäni ja katsotaan mihin päädytään.

 1. Harrastin viime kuussa kotiseutumatkailua ja osallistuin pikku retkelle, jolla tutustuttiin kahteen palkittuun seinäjokelaiseen omakotipuutarhaan. Siitäkös jo aluillaan ollut puutarhanlaittoinnostukseni sai tuulta alleen ja nyt on pää täynnä ideoita - ikävä kyllä käytännön toteutus vain on laiskanpuoleista... :D
 2. Viime aikoina olen innostunut myös kaikenlaisesta näpertelystä, tuunauksesta ja kivojen pikkujuttujen tekemisestä löydettyäni tieni aiheeseen liittyviin blogeihin. Kyllä itse tekeminen vain on mukavaa! Minä, käsityötumpelo joka ei seiskaluokan jälkeen ole koskenutkaan esim. virkkuukoukkuun tai neulepuikkoihin, voisin nyt jopa harkita kokeilevani tehdä niillä jotain. Ehkä. :)
 3. Tuolla Nyt luen -kohdassa kesäkuun lopulta asti roikkuneella Nimeni on Punaisella on kyseenalainen kunnia olla kirja, jota olen lukenut pisimmän aikaa ikinä. Enkä edes ole vasta kuin sivulla 237, kun niitä yhteensä on 584! Toisaalta se kyllä kiinnostaa, minkä vuoksi en siis tahtoisi jättää sitä keskenkään, mutta se ei vain tunnu vetävän mua mukanaan juuri yhtään ja jää siksi aina muun lukemisen jalkoihin.
 4. Tänä vuonna aion olla ajoissa asialla joululahjojen kanssa, ettei taas tarvitse viime tingassa miettiä ja tunkea kauppoihin! Käyn varmaan huomenna ostamassa yhden josta on selkeät suunnitelmat.
 5. Olen todella laiska käymään facebookissa, taas on tainnut vierähtää useampi kuukausi. Harmillista sinänsä, sieltä kun kuitenkin voisi lukea kätevästi tuttujen kuulumisia. No enpähän ole ainakaan koukussa. :)
 6. Harrastan postcrossingia joka on kuitenkin ollut jo pitemmän aikaa pahasti paitsiossa muun tekemisen (varsinkin lukemisen) viedessä aikaa, vaikka aiemmin olin siinä hyvinkin aktiivinen. Nyt aktivoidun satunnaisesti, kun halu lähettää ja saada kivaa postia kasvaa tarpeeksi kovaksi.
 7. Tästä listasta alkaa käydä ilmi että vuorokauteni tunnit eivät riitä mihinkään! :) Haluaisin lukemisen lisäksi siis hoitaa puutarhaa, askarrella ja kokeilla käsitöitä sekä lähetellä postikortteja. Enkä edes maininnut omatoimista kieltenopiskelua (kurssit hankalia aikataulusyistä) tai kaapissa odottavia palapelejä. Liikuntaharrastuskin olisi oikein kiva (ja tarpeellinen, mun oli muutama viikko sitten luultu olevan raskaana :)). Ja muitakin kiinnostuksen kohteita riittäisi enemmän kuin jaksan luetella. Täytyy kai vain priorisoida! :)

Vaikka monet ovat tämän palkinnon ja haasteen jo saaneetkin niin vielä on monia jotka sen ansaitsisivat, ja vähän arpomiseksi tämä eteenpäin jakaminen meneekin. Annan palkinnon SaSolle joka on lukenut ison kasan kirjoja jotka itsekin haluaisin (ja aion) lukea! :)

5 kommenttia:

 1. Minäkin käyn enää todella harvoin facessa. Sen sijaan bloggalu ja lukeminen tuntuu vievän kaiken aikani. Nyt oliis minullakin aikomus lisätä liikuntaa, joten moni tulee hämmästymään, sillä se väistämättä hidastaa blogitahtiani. Yöt olen jo lakannut roikkumasta koneella eli Elämäntaparemonttini eka osa on kunnossa. Nyt vielä 5 x viikossa tiukka sauvakävely, niin kaikki alkaa olla ok. Sitten vielä pikkutareknnus siihen, mitä syö, niin olen jo Täydellinen Nainen;-)

  VastaaPoista
 2. SaSo, ole hyvä vain!

  Leena, samat asiat minunkin aikaani vievät eniten. Kohdallani ei ehkä niinkään omaan blogiin kirjoittelu kuin muiden lukeminen, seurannassa kun on niin monta kiinnostavaa!

  VastaaPoista
 3. Jaan kokemuksesi Orhan Pamukin NIMENI ON PUNAINEN -kirjasta. Lukeminen sujui hitaasti, pätkä kerrallaan muun lukemisen ohessa.
  Lopulta kirjasto ei enää suostunut uusimaan lainaani(neljättä kertaa), joten kesken jäi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vertaistuesta, ahku! :D Jos tuo olisi kirjaston kirja niin olisin varmaan vienyt takaisin, mutta ehkä nyt yritän päästä joskus sinne viimeiselle sivulle kun ei kerran kiire ole minnekään...

  VastaaPoista