lauantai 4. syyskuuta 2010

Lahjavinkkejä kirjojen ystäville

Brittiläisestä The Literary Gift Company -nettikaupasta löytyy monenlaista kivaa. Miten olisi vaikkapa jonkun pois heittämästä vanhasta kirjasta tehty käsilaukku,

Banned books -rannekoru

tai Jane Austen -palapeli?

Tarjolla myös mm. kirjankansijulisteita, astiapyyhkeitä esim. Oscar Wilden tekstillä sekä pehmeäkantisen kirjan tuoksuista(!!) hajuvettä. Valikoimiin kuuluu myös tämä, itse muualta hankkimani Louisa M. Alcott -kassi.

Koska joululahjojeni saajiin ei kuulu lukutoukkia, voi olla että joudun tilaamaan jotain ihan itselleni... :) En tiennytkään että sisälläni asuu pieni käsilaukkufriikki, ennen kuin katselin noita kuvia. Nyt iski kauhea himo! Nämä korviksetkin olisivat oikein kivat:

8 kommenttia:

 1. Oih, vähänkö ihana paikka! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos upeasta linkkivinkistä! Tuolta kyllä löytyisi heti niin itselle kuin ystäville kivoja juttuja! Tuo banned-booksranneke ja korvikset olisivat tosi jännät jne:)

  VastaaPoista
 3. Heh, tuo pehmeäkantisten kirjojen tuoksuinen hajuvesi sai isännän nostelemaan kulmakarvoja epäluuloisen näköisenä. Kai se ajattelee, että tässä tuoksuu kirjoille koko koti jo muutenkin ;)

  Siltä varalta, että et piipahda lukemassa Gabaldon-postaukseni kommenttia, tulin vinkkaamaan: Muukalaisen kuvitettu ns. sarjakuvaversio The Exile ilmestyy syyskuun lopussa! En tiedä millainen on, mutta ajattelin tutustua. Löytyy ainakin Bookplussasta...

  VastaaPoista
 4. Jossu ja Susa, ostoksille sitten vain... :)

  Ahmu, samaan sarjaan kuuluu huonetuoksukin, mutta ei sitä sitten vissiin teillä tarvita. :) Ja Gabaldon-juttua kävin kommentoimassa vielä lisää.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa/näyttääpä hyvältä! Nyt kyllä täytyy päästä heti katsomaan, mitä sieltä löytyisi! Kiitos ja voi ei!

  VastaaPoista
 6. Mahtava löytö! Kiitos, kun jaoit. (((Satu)))

  Karoliina

  VastaaPoista
 7. Mitä enemmän katselen noita korviksia, sitä vahvemmin alkaa tuntua siltä että mulla on pian sellaiset. :)

  Olkaa hyvät, ja kiitos omasta puolestani unputdownables.net-blogille josta itse tämän bongasin!

  VastaaPoista