sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Paljastuksia


Sain tämän tunnustuksen sekä Ammalta että Emilieltä, suuret kiitokset molemmille!! :)

Asiaan kuuluu kertoa seitsemän asiaa itsestä. Monenlaista olenkin jo kertonut aiemmissa haasteissa mutta enköhän tähänkin jotain keksi!


1. Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus viimein hoitaa loppuun vuosikausia roikkuneet elintarviketekniikan insinöörin opinnot. Tuli mentyä töihin silloin kun olisi pitänyt tehdä päättötyötä ja sitten se vaan...jäi. Motivaatiota vähensi sekin että totesin oikeasti pitäväni ruumiillisesta työstä.

2. Olen puoliaktiivinen keräilijäluonne, jonka mielenkiinnon vangitsee kausittain milloin mikäkin, viime aikoina varsinkin norsut. :) En ole oikein kiinnostunut keräämään mistään asiasta mitään täydellistä sarjaa, vaan viehätyn enemmän sellaisista jutuista joista voi löytää käytännössä loputtomasti eri variaatioita.

3. Meikkaan harvoin, vain muutaman kerran vuodessa. En jaksa vaivautua, ja olen ihan tyytyväinen naamaani muutenkin. :) Onneksi työpaikallekaan ei tarvitse laittautua.

4. Mitään kauheaa kaahailua en harrasta, mutta lievästi raskas kaasujalkani kyllä on. Ja nyt pitäisi selvitä elokuuhun asti ilman sakkoja ettei vaan mene kortti...!!!

5. Kävin juuri kesken tämän listan laatimisen rakentamassa ison junaradan. Kyllä on kivaa kun äitikin saa hyvän tekosyyn leikkiä... :)

6. Eläisin mielelläni monenlaisten lemmikkieläinten ympäröimänä - jos joku muu vain kävisi siivoamassa häkit ym. Nykyisten lemmikkien eli kissan ja koiran hoito on tällaisen laiskurin sietokyvyn rajoissa.

7. Ainakin pari muutakin on sanonut tämän: Nukun liian vähän. Järjen ääni hukkuu turhan usein mielenkiintoisempien asioiden alle! :) Esimerkiksi usein, kun tulen iltavuorosta kotiin puoli kahdeltatoista, on ihan pakko lukea vähän vaikka tiedänkin että poika saattaa hyvinkin ilmoittaa kuudelta että nyt herätään!

Tunnustuksen ansaitsevia bloggaajia on paljon ja monet ovat tämän jo saaneetkin - tahdon jakaa tämän tällä kertaa eteenpäin Naakulle ja Ahmulle!

2 kommenttia:

  1. Haa, käy täällä näköjään joku ihan oikean elämän tuttukin lurkkimassa! ;)

    Päättötyön teko on kyllä vielä enemmän suunnittelun asteella mutta kai se siitä edistyy...

    VastaaPoista