lauantai 21. toukokuuta 2011

Kirjoja Latinalaisesta Amerikasta

Maalis-huhtikuun minihaasteessa oli tehtävänä lukea kirja Latinalaisesta Amerikasta, ja monta kiinnostavaa kirjaa haasteen puitteissa taas tulikin esiin:

Réa: Isabel Allende: Henkien talo
Riikka: Cecilia Samartin: Nora & Alicia
Katja: Marcela Serrano: Näkemiin, pikku naiset
Sonja: Alberto Fuguet: Elämäni elokuvat
Taava: Anders C. Krogh: Jaguaarin voima
Elma Ilona: Marcela Serrano: Näkemiin, pikku naiset ja Laura Esquivel: Pöytään ja vuoteeseen
Sara: Laura Esquivel: Pöytään ja vuoteeseen
Teresita: Zoé Valdés: Arkipäivän mitättömyys
minä: Carlos María Domínguez: Paperitalo

Seassa niin lukijoilleen vanhoja tuttuja kuin ihan uutta maaperääkin edustavia kirjoja, kaunokirjallisuutta ja vaikuttava matkakertomus. Taas sain lisää lukuvinkkejä! :) Kiitos osallistumisesta, ja kertokaa jos joku on unohtunut listalta!!

7 kommenttia:

 1. Mukavaa, että listasit nämä. Sain jo muutaman lukuvinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että muutkin saivat vinkkejä! (Teilläkään kun ei niitä varmaan ennestään ollut kuin vuoden-parin tarpeiksi... ;)

  VastaaPoista
 3. Nämä minihaasteesi ovat todella ihania, vaikken ole lukemalla niihin vielä osallistunutkaan. Halusin vain ilmaista tukeni näille ja lisäksi kertoa, että oli erityisen kiva idea koota ja listata luetut kirjat blogiisi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ja samat sanat itsellesi: olet kehitellyt todella kiinnostavia haasteita! :) Varsinkin brittihaasteeseen tekisi mieli osallistua, mutta lukuaikani on nyt harmillisen vähissä - mutta toki vuoden loppuun on vielä aikaa joten ehkäpä pääsenkin mukaan!

  VastaaPoista
 5. Mun piti osallistua tähän.. Mutta jäi. Palaan asiaan myöhemmin ;)

  VastaaPoista
 6. Palaa vaan! :) Mihin se aika oikein menee kun välillä tuntuu etten ehdi itsekään osallistua omiin haasteisiini vaikka näin vaatimatoman kokoisia ovatkin?

  VastaaPoista