lauantai 7. tammikuuta 2012

Minihaaste 1/12: Sarjakuvat

Kahden kuukauden välein vaihtuvassa minihaasteessa on tarkoituksena lukea yksi annettuun aiheeseen sopiva kirja. Normaalista poiketen tällä kertaa käy vain yksi kirjallisuudenlaji! :) Luettuasi kirjan esittele se blogissasi tai tämän postauksen kommenteissa.

Voisi ehkä sanoa että minihaaste-emännällä on vuoden ensimmäisen aiheen valinnassa oma lehmä ojassa, sillä olen jo jonkin aikaa ajatellut että haluaisin tutustua sarjakuviin huomattavasti entistä muutaman teoksen kokemustani laajemmin, ja hyllyynkin niitä on päässyt jo kertymään lukemista odottamaan. Mutta en sentään usko olevani yksin aikomuksineni, ja muistan monen sanoneenkin että haluaisi myös kokeilla kyseistä kirjallisuudenlajia. Tammi-helmikuun haastetehtävä kuuluu siis:

Lue sarjakuva-albumi!


Hyppää tuntemattomaan, tai jos olet sarjakuvat jo löytänyt, lue lisää! ;)


 

37 kommenttia:

 1. Juuri kannoin kirjastosta kotiin Näkymättömät kädet, joten mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että jatkat näiden minihaasteiden parissa! Ensin minun ei pitänyt lähteä minkään haasteen kelkkaan tänä vuonna, mutta ehkä nyt kuitenkin hyppään jälleen kelkkaan:) Minuakin kiinnostaisi tuo Maijan mainitsema Näkymättömät kädet.

  VastaaPoista
 3. Näkymättömät kädet on itsellänikin tuossa houkuttelemassa, mutta vielä en ole yrittänytkään päättää mitä luen! :)

  VastaaPoista
 4. Osallistun ehdottomasti, ja tiedän jo millä: Julia Vuoren ihanalla Sialla! <3

  (Viime vuoden loppuihin minihaasteisiin on kirjat luettu, mutta blogitekstit vielä uupuvat! Lapsen silmin-haasteeseen luin Boynen Poika raidallisessa pyjamassa ja Pienkustantamo-haasteeseen Vänskän Saattajan (Atena). Hihkaisen sinulle kun saan tekstit kirjoitettua!)

  VastaaPoista
 5. Sara, eipä niillä suurta kiirettä näytä olevan kun en itsekään ole vielä saanut edes Lapsen silmin -koostetta aikaiseksi... :D

  VastaaPoista
 6. Mainiota, lukekaa Näkymättömät kädet! Minäkin mukana hommassa, arkistossa on kyllä useampikin julkaisematon sarjisarvio joten saatan laiskasti osallistua jollain niistä jos mitään uutta ei nyt äkkiseltään satu käsiin. :)

  VastaaPoista
 7. Voi voi, näissä minihaasteissa on ollut niin monta hyvää aihetta, mutta yhteenkään en ole osallistunut! Tätä voisin yrittää ihan tosissani, koska sarjakuviin tutustuminen olisi minunkin toivelistallani tälle kirjavuodelle. Viime aikoina blogeissa on näkynyt niin paljon kiinnostavia sarjisjuttuja!

  VastaaPoista
 8. Linnea: Näkymättömät kädet on kyllä aika tiiviisti lukulistan kärkipäässä!

  Luru: Blogeista tämä omakin innostukseni kumpuaa... En varmaan olisi sarjakuvistakaan tajunnut kiinnostua ilman niitä! :)

  VastaaPoista
 9. Mainio haaste ja ihanan paljon kiinnostusta!

  VastaaPoista
 10. Sarjakuvat ovat tuntuneet olevan blogeissa viime aikoina mukavassa nosteessa, ja se on ilahduttavaa! Vaikka tosiaan olenkin lukenut vasta muutaman albumin, niin niidenkin perusteella on selvää että sarjakuvat ansaitsevat entistä laajempaa arvostusta.

  VastaaPoista
 11. Kiva haaste! Minulla on keväällä tulossa sarjiksia lukuun, ja jos vain ehdin näiden kahden ekan kuukauden aikana, niin mukana luonnollisesti olen. :)

  VastaaPoista
 12. Mielenkiintoinen haaste, täällä minun lukukokemus sriptien maailmassa.

  VastaaPoista
 13. Kiitos osallistumisesta - ja kiva löytää blogiisi! :) Sullakin näytti siellä olevan mielenkiintoinen haaste, joka täytyykin muistaa linkittää haasteblogiin ellei se siellä vielä ole. Mutta nyt täytyy lähteä ihan pian töihin, joten teen sen huomenna! :)

  VastaaPoista
 14. Kannoin juuri kirjastosta kotiin kaksi sarjakuva-albumia ja bookcrossing-tapaamisesta löysin sarjakuvaromaanin. Mukana siis ollaan.

  VastaaPoista
 15. Kuinka sattuikaan, itsellänikin on lainassa tuo Näkymättömät kädet, joten taidan lähteä mukaan.

  VastaaPoista
 16. Ehdin jo lukea Delislen Pjongjangin, mutta kyllä tuo Näkymättömät kädet houkuttaa ja puhututtaa sen verran paljon, että saatanpa lukea senkin vielä tässä lähiaikoina...

  VastaaPoista
 17. Minulla oli tämä haaste loppuvuodesta, kun vietettiin kotimaisen sarjakuvan 100-vuotisjuhlaa. Tällä kertaa taidan jättää väliin. Näkymättömät kiinnostaa täälläkin.

  VastaaPoista
 18. Niinpä oli, nyt muistankin! Ja ihmettelen, miksi en silloin osallistunut. Höh.

  (Ja blogissasi käväistessäni sain muistutuksen siitä että NÖF-haaste tosiaankin puuttuu haasteblogista - täytyypä viimein hoitaa asia! :)

  VastaaPoista
 19. Näkymättömät kädet luettu.
  http://kirjojenkeskella.blogspot.com/2012/01/nakymattomat-kadet.html

  VastaaPoista
 20. Kiinnostava arvio, harmi ettet nyt ihastunutkaan täysillä! :)

  VastaaPoista
 21. Hah, luinpas kuitenkin uuden sarjakuvan tätä varten. :) Julkaisen sen tosin vähän myöhemmin mutta silti. Kiitos Satu minihaasteistasi!

  VastaaPoista
 22. Sain vihdoin -haasteesi innoittamana- haettua kirjastosta Näkymättömät kädet, eli mukana ollaan!

  VastaaPoista
 23. Linnea: Jään uteliaana odottamaan mikä se mahtaakaan olla! :) Ja ole hyvä vain, näitä on hauskaa keksiä, ja jos nämä tuottavat iloa ja ehkä pientä inspiraatiota kirjavalintoihin niin ovat täyttäneet tehtävänsä hyvin. :)

  Villasukka kirjahyllyssä: Kyseisen kirjan lukeminen alkaa houkutella yhä vain enemmän... :)

  VastaaPoista
 24. Hyppään mukaan ehdottomasti. Olen juuri tänään hakemassa 13 sarjakuvaa kirjastosta, sillä yksi varauslasti on saapunut. Surffailin goodreads-sivustolla ja etsin hyviä sarjakuvavinkkejä ja todella paljon hyviä teoksia löytyi Helsingin kirjastoista. Kallis paukku hakea noudot, mutta on silti helpompi kuin käydä erikseen jokainen hakemassa eri kirjastoista.

  VastaaPoista
 25. Mielenkiintoista nähdä, mitä luet ja mitä tuohon kasaan kuuluu! :)

  VastaaPoista
 26. Uutena bloggaajana tartun heti mielenkiintoiseen haasteeseen: http://tarinoidentaikaa.blogspot.com/2012/01/fantasiaklassikko-sarjakuvana.html

  VastaaPoista
 27. Hip hei, Näkymättömät kädet on nyt luettu osana haastettasi, arvostelun löydät blogistani.

  VastaaPoista
 28. Tintti: Tervetuloa mukaan, ja hauskaa löytää blogiisi! :)

  Sonja: Vaikka et ihan sataprosenttisesti vakuuttunutkaan niin onnistuit silti vain kasvattamaan kuumettani kyseisen kirjan lukemiseen...

  VastaaPoista
 29. Haastevuosi on aloitettu, sarjakuvapostaukseni löytyy täältä: http://villasukkakirjahyllyssa.blogspot.com/2012/02/nakymattomat-kadet.html

  VastaaPoista
 30. Mielenkiintoista lukea erilaisia näkemyksiä Näkymättömistä käsistä!

  VastaaPoista
 31. Minä osallistuin haasteeseen Guy Delislen Shenzen-albumilla, oikein suositeltava tapaus! http://lurunluvut.blogspot.com/2012/02/guy-delisle-shenzhen.html

  VastaaPoista
 32. Tutustuin myös Delisleen tämän haasteen myötä - ja lisää on saatava!

  VastaaPoista
 33. Luinpa vielä Näkymättömät kädetkin, vaikka jo Hobitilla haasteeseen osallistuin.
  http://tarinoidentaikaa.blogspot.com/2012/02/nakymattomat-kadet.html

  VastaaPoista
 34. Kiitos jälleen yhdestä näkökulmasta!

  (Ja voih, kun harmittaa nämä Bloggerin ainaiset takkuilut - nyt en ole vähään aikaan pystynyt tallentamaan uusia blogeja blogrolliini ja kiinnostavaa lisäiltävää on jo ehtinyt kertyä enemmänkin, sinun blogisi muiden muassa!)

  VastaaPoista
 35. Olen lukenut useamman sarjakuvan tässä ja viime kuussa, mutta osallistun tähän lopulta jännällä, modernilla kummitustarinalla.

  http://kirjaintenvirrassa.blogspot.com/2012/02/vera-brogsol-anyas-ghost.html

  VastaaPoista