lauantai 10. maaliskuuta 2012

Minihaaste 2/12: Toinen tapaaminen


Pahoittelut tämänkertaisen minihaasteen hienoisesta viivästymisestä - asia pääsi hetkeksi lipsahtamaan mielestä kuunvaihteessa, palatakseen juuri silloin kun olin lähdössä viikoksi reissuun. Täydellistä. Mutta vielähän toki ehtii! :)

Kahden kuukauden välein vaihtuvassa minihaasteessa on siis ajatuksena lukea yksi kirja annetusta aiheesta. Voit osallistua millä tahansa aiheeseen sopivalla kirjalla, kirjallisuudenlajista tai formaatista riippumatta.

Maalis-huhtikuun haaste on nimeltään Toinen tapaaminen, ja se on vähän niin kuin sukua minihaasteet runsas vuosi sitten aloittaneelle Viimeinkin-haasteelle, jossa tehtävänä oli vihdoin tutustua kirjailijaan jolta on jo kauan halunnut lukea jotain. Tällä kertaa tehtävä kuuluu näin:

Lue kirja kirjailijalta, johon olet tutustunut yhden kirjan verran ja jolta olet jo pitkään halunnut lukea jotain lisää.

Omia lukemisvaihtoehtoja miettiessäni mieleen pompahtivat ainakin nimet Atwood ja Eugenides - molempien tapauksessa sen yhden kirjan lukemisesta on jo pieni ikuisuus!

16 kommenttia:

 1. Minä olen taas mukana! Vielä en tiedä minkä kirjan valitsen, valinnanvaraa on paljon:) Mutta onpahan ainakin mukavaa pohdittavaa:)

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Mulla näitä on paljon, sillä luen nykyisin enää harvoin yhtä kirjailijaa paljon, mutta hmm, pitää miettiä. Sarjishaasteeseen en sitten kuitenkaan ehtinyt mukaan. :/

  VastaaPoista
 3. Kiva minihaaste taas! En tiedä vielä, millä kirjalla osallistuisin, mutta tähän löytyy varmasti monta sopivaa jälleennäkemisehdokasta.

  VastaaPoista
 4. Mainio haaste taas kerran, ehdottomasti mukana, ehkä jopa 2-3 kirjalla, ehdokkaita kun on niin paljon! :)

  Sarjis on luettu, mutta kuvat postausta varten ovat edelleen ottamatta. Vastailen haasteeseen vähän myöhässä jos passaa. :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa mukaan - ja Sara, ei kiirettä! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllähän tähänkin pitää lähteä mukaan! En tosin vielä keksinyt millä, sillä vahtoehtoja on niin paljon.

  VastaaPoista
 7. Eiköhän täälläkin olla mukana, vaikka en näin äkkiseltään osaa kirjaa valmiiksi nimetäkään :)

  VastaaPoista
 8. Ohoo, tähän mukaan ehdottomasti. :) En vain vielä tiedä että kenellä...

  VastaaPoista
 9. Minä osallistun haasteeseen täällä, kirja on Françoise Saganin Muuan hymy: http://lurunluvut.blogspot.com/2012/03/francoise-sagan-un-certain-sourire.html

  VastaaPoista
 10. Sagan olikin itselleni tuttu ihan vain nimenä, ilman mitään tietoa tyylistä tms. - kiinnostavaa siis lukea! :)

  VastaaPoista
 11. Toinen tapaaminen löytyy täältä: http://villasukkakirjahyllyssa.blogspot.com/2012/04/kirahvin-kyyneleet-mma-ramotswe-tutkii.html

  VastaaPoista
 12. Minäkin tein totta toisesta tapaamisesta. Päädyin lukemaan Torey Haydenin Viattomat, edellinen kohtaaminen Haydenin kanssa oli yläasteella eli yli 10 vuotta sitten ja silloin lukemiseksi valikoitui Tiikerin lapsi.

  VastaaPoista
 13. Treffasin Westön kanssa: http://tarinoidentaikaa.blogspot.com/2012/04/toinen-tapaaminen-weston-kanssa-isan.html

  VastaaPoista
 14. Vihdoin pääsin toisille treffeille Carol Shieldsin kanssa!

  VastaaPoista
 15. Omat treffini Atwoodin kanssa ovatkin vielä pahasti kesken, ei taida homma hoitua tämän kuun puolella! :)

  VastaaPoista