tiistai 16. marraskuuta 2010

Kiitos!

Postilaatikossa odotti iloinen yllätys - arvontavoittoni Leena Lumen Kaunein kansi -äänestyksestä! Suurkiitos!!Sain Anna Janssonin Haudankaivajan sekä Andrew Taylorin Kirjat jotka muuttivat maailmaa - molempiin tulen tarttumaan suurella mielenkiinnolla! Olen lukenut pari aiempaa Maria Wern -dekkaria, jotka ovat taattua ruotsalaista laatua, ja varmasti useimmat kirjojen ystävät ovat laillani kiinnostuneita kirjojen vallasta ja vaikutuksesta historiassa. Kiitos siis vielä uudestaan! :)



Koska koira haahuili kuvauspaikan lähettyvillä, niin laitetaan se nyt tähän ihan asiaan liittymättömänä bonuksena. Ja tämähän EI ole sisustusblogi! :) Tässä siis Remu:


Kun koirakin kerran pääsi mukaan niin pitihän sitten mennä lymypaikassaan torkkunutta Kassu-herraakin kuvaamaan. Surkea kuva, mutta en viitsinyt sitä kovin pitkään häiritä koska tosiaan herätin kesken makeiden unien! :)

7 kommenttia:

  1. Onnea voitosta Satu, kirja-arvosteluja odotellessa! Karvaotuksille lentosuukot. =)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut voitosta ja mikä vallan ihana Remu ja Kassu-herra! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että paketit tulivat perille!

    Satu, onko tuo komistus doberman? Oletko ihan varma, että sinulla ei olisi taipumusta sisustusbloggaajaksi...Minullakin oli vuorokauden muotiblogi;-)

    VastaaPoista
  4. Meri ja Naakku, kiitokset onnitteluista, ja eiköhän niihin arvioihin pian päästä kun kirjoja on parikin kappaletta luettuna, ehkä jo tänään ehdin keskittymään asiaan. :)

    Leena, kiitos sinulle vielä!
    Kyllä, sehän se on (ja kissa on rodultaan Maine coon mikäli joku sen tahtoo tietää).
    Ei musta taitaisi sisustusbloggaajaksi olla! :D Pahimman askartelunäpertelyinnostuksen keskellä vähän suunnittelin perustavani siihen aiheeseen liittyvän blogin, mutta totesin sitten inspiraationi olevan todennäköisesti niin kausittaista että ei se blogi oikein eläisi.

    Tomomi: Hau ja mau! :)

    VastaaPoista
  5. "Välillä talo muutti muotoaan, hesitä se kuului asiaan./ Tuulisella säällä kävyt kopisivat peltikattoon./ Silloin Herra hymyili ja puristi Rouvan kättä."

    Kiitos, Satu;-) ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista