keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Täällä Pohjantähden alla -kimppaluvusta

Kirjoittaessani helmikuussa edistymisestäni Nooran emännöimässä TPTA-kimppaluvussa sanoin kiriväni jälkeenjäämiseni pian kiinni. Pääsi nyt kuitenkin käymään sillä tavalla, että vaikka koko trilogian oli tarkoitus olla luettuna ja blogattuna neljä päivää sitten, kirjanmerkkini kurkkii edelleen toisen osan alkupuoliskolta.


Jatkan kyllä, se on selvä - aloin vain tuossa kohtaa kaivata muun lukemisen parissa vietettävää taukoa, joka näköjään venähti aiottua pidemmäksi. Vaan eipä tässä kiirettä ole, luen kirjan loppuun omaan tahtiini ja kerron kokemuksesta sitten aikanaan. :) Ja vaikka en perässä pysynytkään niin kimppalukukin täytti sikäli tehtävänsä, että sen ansiosta tulin viimein tähänkin klassikkoon tarttuneeksi. Kiitos siis Nooralle!

Osallistujista paremmin ruodussa pysyivät Omppu, Jonna ja Juha Makkonen.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli kyllä vähän semmosta koskelalaista sisua pelissä, että sain kimppaluvun suoritettua. Välillä mutisin itsekseni kuin Jussi konsanaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla auttaako mutina jos en muuten meinaa edistyä! :D

   Poista
 2. Minun piti aikoinaan tuon toisen osan jälkeen pitää pitkä paussi ennen kuin pystyin aloittamaan viimeisen. Ymmärrän siis vallan hyvin, että moinen tauko voi tulla tarpeeseen jo kesken kirjan!

  Hyvään alkuun kuitenkin kimppaluvun myötä pääsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuosta on kyllä ihan mukava jatkaa. Kunhan nyt tämän vuoden puolella tulee luettua niin oon ihan tyytyväinen. :)

   Poista