maanantai 3. toukokuuta 2010

Ostoskassi

Elämän pieniä iloja: Pakko laittaa tähän kuva uudesta kassistani (kotoisin täältä), jonka kanssa on kiva mennä kirjakauppaan! No voi tietysti mennä muuallekin, mutta jostain syystä tämä esimerkki nyt tuli mieleen... :)


(Ja sitten pitäisi vain paikata Louisa M. Alcottin kokoinen aukko kirjallisessa sivistyksessäni. Olen lukenut vain Tytöistä parhaimman joskus niin nuorena, etten muista sitä mitään.)

6 kommenttia:

 1. Elämän SUURIA iloja! Ihana kassi. Ja kaikkea muutakin hauskaa tuolta linkin takaa löytyi. Mieluusti siemailisin lukiessani kahvia tuolla samalla She is jne. -tekstillä varustetusta mukista. :)

  Minä olen lukenut Alcotteja paljonkin lapsena, mutta en ollenkaan aikuisena. Olen ajatellut paikata tilanteen jossain välissä. Toivottavasti käy kuin Montgomeryn kirjojen kanssa, joihin olen ihastunut aikuisena melkeinpä vielä enemmän kuin lapsena!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kassi Alcott-faneille, kuten minulle! Käytän itse paljon kangaskasseja ja tuo olisi juuri sopiva kokoelmaani, täytyypä perehtyä tilaamiseen. Suosittelen lämpimästi aloittamaan Pikku naisista Alcottin lukemisen!

  VastaaPoista
 3. Sen verran täytyy mainostaa, että tuo on kyllä todella tilava ja tukeva, ei mikään halpispussukka!

  Ajattelinkin aloittaa Pikku naisista. Luulen että saatan hyvinkin pitää siitä nyt enemmän kuin olisin pitänyt lapsena, en silloin oikein perustanut perinteisistä tyttökirjoista. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kassi! Minä rakastin Alcottia pienenä ihan yhtä paljon kuin Montgomeryäkin. Nyt en ole kyllä moneen vuoteen lukenut "Pikku naisia", pitäisi varmaan taas pian!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihana kassi! Tahtoo! Ja kiitos muuten vierailusta blogissani :)

  Enpä tiedä muuten mikä tuon Gabaldonin viehätys mahtaa olla, mutta jotenkin Muukalainen vaan on ihana romaani lukea ja nautiskella. Oletko lukenut muita Gabaldonin kirjoja?

  Huomasin sinun suosikkikirjalistallasi Luolakarhun klaanin; myös se ja muut Untinen-Auelin kirjat ovat minun suosikkejani ja herkullisia lukuromaaneja...

  VastaaPoista
 6. Reeta Karoliina: Heh, tässähän alkaa tuntea itsensä suorastaan omituiseksi, kun kaikki ovat lukeneet nuorena Alcottia ja Montgomeryä paitsi minä! :)

  Ahmu: Kiitos vastavierailusta! :) Luulen että ainakin osa Muukalaisen viehätystä on siinä, että siinä on vähän kaikkea: historiaa, seikkailua, pieni scifi/fantasiaelementti aikamatkailun muodossa, suuria tunteita jne...

  Olen lukenut kaikki toistaiseksi suomennetut Claire ja Jamie -kirjat. Jatko-osat aiheuttavat vähän ristiriitaisia tunteita: toisaalta sarja olisi pitänyt osata lopettaa jo ajat sitten, ennen väljähtymistä, toisaalta riemuitsen siitä että saan taas syksyllä tietää mitä henkilöille seuraavaksi tapahtuu, kun uusi osa ilmestyy... :)

  Ja Untinen-Auelin kanssa on vähän sama juttu: vaikka muut osat eivät ole niin hyviä kuin ensimmäinen, silti toivon vielä jatkoa!

  VastaaPoista